International transport in a heartbeat

Transport

Wij leveren goederen in heel Europa, maar zijn het meest actief en gespecialiseerd binnen de Benelux en in onze buurlanden Frankrijk, Engeland en Duitsland. Al onze transporten worden per GPS gevolgd, waardoor de veiligheid gegarandeerd wordt. Ook wordt op de manier de timing  getrackt, waardoor de levering stipt verloopt.

U kan bij ons terecht voor just in time leveringen of leveringen met opslag. De periode van opslag is volledig op maat van de klant. Wij kunnen langdurig uw goederen stockeren of vaak wordt er ook gebruik gemaakt van op- en overslag, waarbij we goederen ophalen, een dag bij ons opslaan om de dag nadien het product af te leveren

Bekijk hieronder onze voornaamste transportdiensten.

Coiltransport

Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van rollen staal, de zgn Coils, hiervoor hebben wij speciale trailers met een coilgoot, waardoor ladingzekerheid bevorderd wordt.

Compleet verzendingen

Fetrans biedt een grote diversiteit aan transportmogelijkheden aan. Qua oppervlakte kan u ladingen laten transporteren gaande van één pallet tot 34 palletten. Qua gewicht kan u een pakje van één kilogram tot een grote lading van 28 ton verzenden.

Elk transport verloopt veilig door ons up-to-date wagenpark en ervaren, opgeleide chauffeurs met goede kennis van wegen binnen heel Europa.

Deel ladingen

Deze ladingen zijn niet tijdsgebonden, waardoor ze aan een heel voordelig tarief vervoerd kunnen worden.

Vrachtoptimalisatie

 Ook het combineren van ladingen kan de prijs van transport serieus drukken. Het combineren van ladingen van verschillende klanten gebeurt steeds in samenspraak met alle partijen.

We verdelen goederen optimaal over onze transporteenheden, waardoor we de beste kwaliteit aan de scherpste prijs kunnen leveren, zonder daarbij de deadline of de veiligheid uit het oog te verliezen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte +32 (0)494 22 13 31 +32 (0)11 50 02 84 info@fetrans.be  Contacteer ons